-
Kedves Horgásztársunk! Tisztelt Partnerünk!
Ha horog, akkor Mustad!
A Mustad már évek óta az élvonalba verekedte fel magát a rendkívüli bojlis horog kínálatával
Az XV2 Carp horgok TitanX bevonattal, a legbeváltabb formákban kaphatók, a Mustadtól megszokott, szuper tartós és az eddigieknél is élesebb heggyel: az Ultrapoint 4.8 hegykiképzés hosszabb, vékonyabb és még tartósabb hegyet eredményez, mint a 4.3-mas hegy. A Mustad bojlis horgok a lehető legélesebb és legtartósabb hegyű horgok!

A Mustad egyedi szabadalma az előre elkészített, forrasztott és karikával ellátott D-rig füllel ellátott BBS bojlis horogcsalád! Ismerkedjenek meg velük!

Hírlevelünkben a Mustad széles általános békés halas kínálatát is megismerhetik: különböző színű, erősségű, formájú, lapkás és füles horgok minden horgászati helyzetre!

Üdvözlettel:
Mustad csapata
LaNiTex Kft.
Mustad XV2 bojlis horgok
A Mustad NP Carp XV2 horgok a bojlizásban leginkább bevált, legjobb formákban készülnek. A horgok közös jellemzője, hogy szürke, TitanX bevonatot kaptak, Ultrapoint 4.8 hegykiképzésük szuper éles és tartós hegyet eredményez.

A WIDE GAPE horog tűhegyű, befelé hajlított füllel rendelkező igazi mindenes bojlis horog titanX bevonattal, ideális blow-back rig készítéséhez. Mikroszakállas és szakáll nélküli változatban is kapható.

A CONTINENTAL horog tűhegyű, horogfül irányába hajlított heggyel, egyenes füllel rendelkező bojlis horog titanX bevonattal, ideális blow-back rig készítéséhez.

A CURVE SHANK ELITE horog tűhegyű, befelé hajlított füllel, hajlított szárral rendelkező bojlis horog matt szürke titanX bevonattal, ideális KD-rig készítéséhez.

A Mustad nem véletlenül a világ vezető horoggyártó cége, 180 évnyi tapasztalatával és remek innovációs képességével a bojlizás terén is maradandó, kiemelkedő minőséget alkotott!
Mustad NP CARP XV2 WIDE GAPE nagyöblű bojlis horgok
Mustad NP CARP XV2 WIDE GAPE BARBLESS nagyöblű bojlis horgok
  Mustad NP CARP XV2 CONTINENTAL STRONG bojlis horgok
  Mustad NP CARP XV2 CURVE SHANK ELITE hajlított szárú bojlis horgok
   MUSTAD BBS BOJLIS HORGOK
   A Mustad 2016-os világújdonsága az új prémium minőségű BBS Ultrapoint pontyozó horogcsalád, előre készített, forrasztott D-RIG FÜLLEL! Könnyen használható, nincsenek szétcsúszó csomók és tökéletesen tudjuk a csalinkat felkínálni! Szilárd és biztos! Ezzel az új horogcsaláddal debütál a Mustad új 4.8 hegykiképzési technológiája. A leghegyesebb most még hegyesebb lett és mint mindig, hosszabb ideig őrzi meg a hegyét! Minden BBS horog a Mustad új matt szürke titanX bevonatával van ellátva, extra erős és csillogásmentes felületet, könnyű behatolást eredményez.

   A BBS horogcsaládban is megtaláljuk a WIDE GAP, CONTINENTAL és CURVE SHANK horogformákat mikroszakállas kivitelben.
   Ráadásként a BBS LONGSHANK SX 4,8 MICROBARB horog egészíti ki a bojlis horog-kínálatot. Ez egy Ultrapoint 4,8 technológiával készült, hosszú, egyenes hegyű, egyenes, hosszú szárú, befelé hajlított fülű, mikroszakállas bojlis horog, fix, forrasztott D-rig füllel.
   Mustad BBS WIDE GAP 4,8 MICROBARB pontyozó horgok
   Mustad CONTINENTAL 4,8 MICROBARB pontyozó horgok
   Mustad CURVE SHANK ELITE 4,8 MICROBARB pontyozó horgok
   Mustad LONGSHANK SX 4,8 MICROBARB pontyozó horgok
   MUSTAD ABUMI HOROG
   Közepesen rövid szárú, fekete nikkel színű, széles öblű, vékony húsú lapkás horog, enyhén befelé ívelt, oldalra kihajtott heggyel.
   MUSTAD ABUMI HORGOK
   MUSTAD ULTRA NP POWER MAGGOT SZAKÁLLAS LAPKÁS CSONTIHOROG
   Nagyon erős, kónuszos, precíziós hegy a könnyű behatolásért Alakja maximális erőt biztosít Egyedi edzési eljárás a maximális erősségért és egységességért Nagy karbontartalmú acél anyag Kémiailag élezve Nagyon erős mindenes csontihorog. A hegy és az öböl jó behatolást és megtartó erőt biztosít.
   MUSTAD ULTRA NP POWER MAGGOT SZAKÁLLAS LAPKÁS CSONTIHOROG
   MUSTAD KEIRYU HORGOK
   Közepesen rövid szárú, fekete nikkel színű, igen széles öblű, vékony húsú, kovácsolt lapkás horog, enyhén befelé ívelt heggyel.
   MUSTAD KEIRYU HORGOK
   MUSTAD ALLROUND HOOK LAPKÁS HOROG
   Univerzális, mindenes lapkás horog, nikkel színű, közepesen hosszú szárú, egyenes heggyel.
   MUSTAD ALLROUND HOOK LAPKÁS HOROG
   MUSTAD POWER ALLROUND LAPKÁS HOROG
   Fekete nikkel színű, erős, kerek öblű lapkás horog tűheggyel, nagyobb testű békés halakhoz.
   MUSTAD POWER ALLROUND LAPKÁS HOROG
   MUSTAD TUNA KÖRHOROG
   MUSTAD TUNA KÖRHOROG Speciális alakú, hihetetlenül hatékony horog, kiváló önakasztó képességgel, ugyanakkor a horog szinte mindig a hal szájának sarkában akad meg. Fekete nikkel színű, 1X finomságú, hajlított hegyű füles horog. A harcsa horgászatában kitűnő megoldás, segítségével a legjobb akadást és horgon maradást biztosító szájsarokban ül meg a horog, elkerülve a fogsorba, szájpadlásba való felületes akadás miatti halvesztést. A ponty horgászatában is remekül bevált!
   MUSTAD TUNA KÖRHOROG
   MUSTAD ULTRA NP MOSQUITO FÜLES HOROG
   Univerzális, mindenes füles horog, kerek öblű, hajlított hegyű, sok ezer horgász kedvenc formája.
   MUSTAD ULTRA NP MOSQUITO FÜLES HOROG
   MUSTAD EYED CHINU FÜLES HOROG
   Nagy méretű, fekete nikkel színű, klasszikus chinu forma, kerek öblű, kihajlított, rövid szárú, füles horog, tűheggyel. Elsősorban ponty, amur, harcsa horgászatához.
   MUSTAD EYED CHINU FÜLES HOROG
   MUSTAD CHINU ALLROUND LAPKÁS HOROG
   Fekete nikkel színű, vékonyhúsú lapkás horog, kerek öblű, hajlított heggyel, rövid szárral. Klasszikus, sokoldalúan használható forma.
   MUSTAD CHINU ALLROUND LAPKÁS HOROG
   Mustad CHINU HOROG
   Fekete színű, széles, köríves öblű, tűhegyű, lapkás horog oldalra kihajtott heggyel.
   Mustad CHINU HOROG
   MUSTAD CORN HOROG
   Kerek öblű, aranyszínű lapkás pontyozó horog, ideális minden csalitípushoz, de elsősorban a kukoricához. Hihetetlenül erős és kitűnő halmegtartó képességgel rendelkezik.
   MUSTAD CORN HOROG
   MUSTAD ISEAMA TWIST HOROG
   Fekete nikkel színű, széles, köríves öblű, hosszú tűhegyű, 2X erősségű lapkás horog.
   MUSTAD ISEAMA TWIST HOROG
   MUSTAD O'SHAUGHNESSY BAIT FÜLES HOROG
   HOROG Fekete nikkel színű, Opti-Angle tűhegyű, kémiailag élezett, 3X extra rövid szárú, 1X extra erős horog. Kiváló harcsázáshoz és nagy testű békés halak biztonságos megakasztásához és kifárasztásához. Hihetetlen jó halmegtartó képesség!
   MUSTAD O'SHAUGHNESSY BAIT FÜLES HOROG
   EYED POWER FÜLES HOROG
   Fekete nikkel színű, tűhegyű füles horog, széles, kétszeresen hajlított öblű, rendkívül erős horog elsősorban fenekező módszerekhez.
   MUSTAD EYED POWER FÜLES HOROG
   Mustad horog webáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@mustad-horog.hu • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.